Gregg Sulkin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Frank Rowan
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Wesley Fitzgerald (gościnnie)
5.6
Gdy zadzwoni dzwonek (USA)
As the Bell Rings
2007 Jj
4.9
Gdy Zadzwoni Dzwonek
As the Bell Rings
2007 JJ
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Mason Greybeck

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gregg Sulkin filmy Gregg Sulkin najlepsze filmy Gregg Sulkin zdjęcia Gregg Sulkin galeria Gregg Sulkin biografia Gregg Sulkin nominacje Gregg Sulkin nagrody i wyróżnienia Gregg Sulkin filmografia Gregg Sulkin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.