Gregg Daniel
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Reverend Daniels (gościnnie)
5.4 2010 Reverend Daniels (gościnnie)
7.7 2009 Walt Shaw (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Reverend Daniels (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dr Sicher (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Reverend Daniels (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Reverend Daniels (gościnnie)
7.5 2002 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
8.7 2002 Reverend Daniels (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Reverend Daniels (gościnnie)
6.2
Charlie Cykor
Gun Shy
2000 Reverend Daniels (gościnnie)
7.0 2000 Reverend Daniels (gościnnie)
7.6 2000 Reverend Daniels (gościnnie)
7.7 1998 Reverend Daniels (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Reverend Daniels (gościnnie)
7.5
Ned i Stacey
Ned and Stacey
1995 Reverend Daniels (gościnnie)
8.1 1995 Reverend Daniels (gościnnie)
7.6 1995 Reverend Daniels (gościnnie)
7.8 1994 Reverend Daniels (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Reverend Daniels (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Reverend Daniels (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Reverend Daniels (gościnnie)
7.2 1993 Reverend Daniels (gościnnie)
7.6 1993 Reverend Daniels (gościnnie)
7.2 1992 Reverend Daniels (gościnnie)
7.3 1991 Reverend Daniels (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Reverend Daniels (gościnnie)
7.7
Więcej czadu
Pump Up the Volume
1990 Reverend Daniels (gościnnie)
7.3 1990 Reverend Daniels (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Reverend Daniels (gościnnie)
7.7 1989 Reverend Daniels (gościnnie)
6.8 1988 Reverend Daniels (gościnnie)
6.3 1986 Reverend Daniels (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gregg Daniel filmy Gregg Daniel najlepsze filmy Gregg Daniel zdjęcia Gregg Daniel galeria Gregg Daniel biografia Gregg Daniel nominacje Gregg Daniel nagrody i wyróżnienia Gregg Daniel filmografia Gregg Daniel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.