Greg Pitts
Data urodzenia: 1970-01-21
Miejsce urodzenia: Sarasota, Floryda, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2009 Jerry O'Malley (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Grant Lewis (gościnnie)
7.7
Koty obiboki
Slacker Cats
2007 Jerry O'Malley (gościnnie)
3.1
Klan Walkerów
Sons & Daughters
2006 Jerry O'Malley (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Billy Boesky (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Lucas Pickford (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Jerry O'Malley (gościnnie)
5.6
Eve
2003 Jerry O'Malley (gościnnie)
7.5 2002 Billy Logan (gościnnie)
5.9
Trzeci do pary
Third Wheel, The
2002 Jerry O'Malley (gościnnie)
5.6
Sekrety miłości
Speaking of Sex
2001 Jerry O'Malley (gościnnie)
10.0 2000 Jerry O'Malley (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Valet (gościnnie)
9.5 1999 Jerry O'Malley (gościnnie)
0.0 1998 Jerry O'Malley (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Jerry O'Malley (gościnnie)
0.0

0 Jerry O'Malley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Greg Pitts filmy Greg Pitts najlepsze filmy Greg Pitts zdjęcia Greg Pitts galeria Greg Pitts biografia Greg Pitts nominacje Greg Pitts nagrody i wyróżnienia Greg Pitts filmografia Greg Pitts aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.