Greg Grunberg
Data urodzenia: 1966-07-11
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Elizabeth Dawn Wershow (od 19.12.1992), 3 synów: Jake (ur. 1996), Ben (ur. 1999) i Sam (ur. 2003)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2011 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.2 2011 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.9 2007 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Matt Parkman
7.2 2005 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.6 2005 Ronald Neuberger (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Seth Norris (niewymieniony w czołówce) (gościnnie)
8.0 2004 Ronald Neuberger (gościnnie)
8.5 2003 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.5 2002 Jack Leverett (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.6 2001 Ronald Neuberger (gościnnie)
6.3
Człowiek widmo
Hollow Man
2000 Ronald Neuberger (gościnnie)
4.7 1998 Ronald Neuberger (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.7 1998 Ronald Neuberger (gościnnie)
0.0 1997 Ronald Neuberger (gościnnie)
5.7
Mroczne miasto
Trigger Effect, The
1996 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.5
Ned i Stacey
Ned and Stacey
1995 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.6 1993 Ronald Neuberger (gościnnie)
10.0 1992 Ronald Neuberger (gościnnie)
6.7 1992 Ronald Neuberger (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Ronald Neuberger (gościnnie)
5.7 1989 Ronald Neuberger (gościnnie)
7.2 1988 Ronald Neuberger (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Greg Grunberg filmy Greg Grunberg najlepsze filmy Greg Grunberg zdjęcia Greg Grunberg galeria Greg Grunberg biografia Greg Grunberg nominacje Greg Grunberg nagrody i wyróżnienia Greg Grunberg filmografia Greg Grunberg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.