Greg Finley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2010 Bobby Hatcher (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Bobby Hatcher (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Bobby Hatcher (gościnnie)
7.3 1990 Bobby Hatcher (gościnnie)
6.3 1986 Bobby Hatcher (gościnnie)
7.6 1985 Bobby Hatcher (gościnnie)
7.6 1984 Bobby Hatcher (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Bobby Hatcher (gościnnie)
8.3 1983 Bobby Hatcher (gościnnie)
6.2 1982 Bobby Hatcher (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Bobby Hatcher (gościnnie)
6.1
Grosz z nieba
Pennies from Heaven
1981 Bobby Hatcher (gościnnie)
6.8 1981 Bobby Hatcher (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Bobby Hatcher (gościnnie)
8.5 1979 Bobby Hatcher (gościnnie)
7.6 1976 Bobby Hatcher (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Greg Finley filmy Greg Finley najlepsze filmy Greg Finley zdjęcia Greg Finley galeria Greg Finley biografia Greg Finley nominacje Greg Finley nagrody i wyróżnienia Greg Finley filmografia Greg Finley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.