Greg D'Agostino
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2011 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
6.0
Niepewność
Uncertainty
2009 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
6.8 2008 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
8.3 2007 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
7.8 2006 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
8.3 2005 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
7.3 2004 Policjant (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
8.0
Ed
2000 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Mądrala (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Policjant (gościnnie) (niewymieniony

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Greg D'Agostino filmy Greg D'Agostino najlepsze filmy Greg D'Agostino zdjęcia Greg D'Agostino galeria Greg D'Agostino biografia Greg D'Agostino nominacje Greg D'Agostino nagrody i wyróżnienia Greg D'Agostino filmografia Greg D'Agostino aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.