Greg Cromer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2011 Ken Rabin (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Ken Rabin (gościnnie)
7.8 2009 Ken Rabin (gościnnie)
7.0
Pępek świata
Middle, The
2009 Ken Rabin (gościnnie)
6.7
Miłość z o.o
Love, Inc.
2005 Ken Rabin (gościnnie)
7.0
Specjalistki
Hot Properties
2005 Ken Rabin (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Ken Rabin (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Ken Rabin (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Ken Rabin (gościnnie)
7.3 1990 Ken Rabin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Greg Cromer filmy Greg Cromer najlepsze filmy Greg Cromer zdjęcia Greg Cromer galeria Greg Cromer biografia Greg Cromer nominacje Greg Cromer nagrody i wyróżnienia Greg Cromer filmografia Greg Cromer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.