Greg Bryk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2011 Amos
0.0 2011 Twardziel
6.7
XIII
XIII: The Series
2011 Amos
7.1
Red
2010 Strażak
5.7
Piła 3D
Saw 3D
2010 Mallick
6.9 2010 Dr Pete (gościnnie)
2.2 2009 Dixie
6.0
Czarny cadillac
Dolan's Cadillac
2009 Szef
0.0 2009 Kazmir(gościnnie)
7.4 2009 Henderson (gościnnie)
7.3 2008 Pułkownik Amos
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Sloan Keller (gościnnie)
7.5
Akta Dresdena
Dresden Files, The
2007 Tommy Tomm
6.1 2007 Tommy Carrier
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Ojciec Cascioli (gościnnie)
7.2 2005 Pete Shurgin (gościnnie)
8.0 2004 Weston Field
10.0 2004 Ogden Brunt (gościnnie)
7.5 2001 Ledeker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Greg Bryk filmy Greg Bryk najlepsze filmy Greg Bryk zdjęcia Greg Bryk galeria Greg Bryk biografia Greg Bryk nominacje Greg Bryk nagrody i wyróżnienia Greg Bryk filmografia Greg Bryk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.