Greg Ainsworth
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2008 Dr Landale (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dan (gościnnie)
6.9
Wielki powrót
Comeback, The
2005 Dan (gościnnie)
7.5 2002 Dan (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dan (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Greg Ainsworth filmy Greg Ainsworth najlepsze filmy Greg Ainsworth zdjęcia Greg Ainsworth galeria Greg Ainsworth biografia Greg Ainsworth nominacje Greg Ainsworth nagrody i wyróżnienia Greg Ainsworth filmografia Greg Ainsworth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.