Grażyna Dyląg
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 1994 Sonia Zinerman
6.5 1988 (gościnnie)
10.0 1986 (1986) (gościnnie)
7.9 1984 Mama Jaśka
0.0 1984 Tammy Venasca
6.5 1981 Krystyna Grochowska
5.0 1981 (1989) (gościnnie)
7.3 1980 Żona Kielzy - Cecylia
6.2 1978 Maria

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grażyna Dyląg filmy Grażyna Dyląg najlepsze filmy Grażyna Dyląg zdjęcia Grażyna Dyląg galeria Grażyna Dyląg biografia Grażyna Dyląg nominacje Grażyna Dyląg nagrody i wyróżnienia Grażyna Dyląg filmografia Grażyna Dyląg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.