Grazielli Massafera
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Michelle
0.0 2008 Lívia
7.8 2008 (gościnnie) (ona sama)
0.0 2007 Graziela(gościnnie)
0.0 2007 Florinda
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Thelma

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grazielli Massafera filmy Grazielli Massafera najlepsze filmy Grazielli Massafera zdjęcia Grazielli Massafera galeria Grazielli Massafera biografia Grazielli Massafera nominacje Grazielli Massafera nagrody i wyróżnienia Grazielli Massafera filmografia Grazielli Massafera aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.