Grant Ibbs
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Dan (gościnnie)
0.0 2002 Russ Minto
0.0 2000 Gary
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Andy Miller (gościnnie)
7.0 1993 Dr Taplin (2000) (gościnnie)
7.6 1984 David (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grant Ibbs filmy Grant Ibbs najlepsze filmy Grant Ibbs zdjęcia Grant Ibbs galeria Grant Ibbs biografia Grant Ibbs nominacje Grant Ibbs nagrody i wyróżnienia Grant Ibbs filmografia Grant Ibbs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.