Grant Goodeve
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 1984 Stuart Scranton (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Jack Kowalski (gościnnie)
6.2 1982 (1983) (gościnnie)
7.5 1982 Jordy Clegg #2 (1984)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Chris Deegan
6.2 1979 David Huber (gościnnie)
7.2 1978 Bill Rawlins (gościnnie)
7.7 1977 David Bradford (1977-1981)
10.0 1960 (gościnnie)
0.0

0 Richard 'Rick' Pederson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grant Goodeve filmy Grant Goodeve najlepsze filmy Grant Goodeve zdjęcia Grant Goodeve galeria Grant Goodeve biografia Grant Goodeve nominacje Grant Goodeve nagrody i wyróżnienia Grant Goodeve filmografia Grant Goodeve aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.