Grand L. Bush
Data urodzenia: 1955-12-24
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Romona Jean Bush (1981 - 08.07.1991, rozwód); 2. Sharon Dahlonega Bush (od 07.12.1994), 4 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.9 2000 Wódz Kiptalami (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Oficer Royce (gościnnie)
5.4
Turbulencja
Turbulence
1997 Marshal Al Arquette
7.9
Przybysz
Visitor, The
1997 Agent Douglas Wilcox
7.0 1995 (gościnnie)
6.4 1992 Boone
6.4
Renegat
Renegade
1992 Harry Wells (gościnnie)
6.8
Obroża
Wedlock
1991 Jasper
7.1
Licencja na zabijanie
Licence to Kill
1989 Hawkins
7.7
Zabójcza broń 2
Lethal Weapon 2
1989 Jerry Collins
7.7
Szklana pułapka
Die Hard
1988 Agent FBI Little Johnson
5.8 1988 Mac (gościnnie)
7.6 1984 (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 George Gordon (gościnnie)
6.6
Nocna zmiana
Night Shift
1982 Mustafa
7.9 1982 Champ (gościnnie)
8.3 1982 Wilard (gościnnie)
8.0
Miłość Sary
Beulah Land
1980 Nathaniel
6.2 1979 Treetop (gościnnie)
3.7 1978 Mike (1978) (gościnnie)
7.4 1975 George Nylund (gościnnie)
7.0 1973 'Doc' Evans (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grand L. Bush filmy Grand L. Bush najlepsze filmy Grand L. Bush zdjęcia Grand L. Bush galeria Grand L. Bush biografia Grand L. Bush nominacje Grand L. Bush nagrody i wyróżnienia Grand L. Bush filmografia Grand L. Bush aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.