Grainger Hines
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Sekretarz Marynarki Wojennej Gideon Welles
0.0 2011 Pułkownik John Flood (gościnnie)
0.0 2010 Pułkownik John Flood (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Pułkownik John Flood (gościnnie)
0.0 2007 Pułkownik John Flood (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Detektyw Pete Richardson (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Pułkownik John Flood (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pułkownik John Flood (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Pułkownik John Flood (gościnnie)
7.3 2002 Szef James Burton (gościnnie)
10.0 1995 Pułkownik John Flood (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Pułkownik John Flood (gościnnie)
7.3 1987 Pułkownik John Flood (gościnnie)
5.5 1987 Pułkownik John Flood (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Pułkownik John Flood (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Pułkownik John Flood (gościnnie)
6.3 1986 Pułkownik John Flood (gościnnie)
8.1 1984 Pułkownik John Flood (gościnnie)
6.8 1983 Pułkownik John Flood (gościnnie)
8.0 1983 Pułkownik John Flood (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Pułkownik John Flood (gościnnie)
6.2 1982 Pułkownik John Flood (gościnnie)
8.3 1982 Pułkownik John Flood (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Pułkownik John Flood (gościnnie)
8.0 1981 Pułkownik John Flood (gościnnie)
8.2 1981 Pułkownik John Flood (gościnnie)
7.5
Rocky 2
Rocky II
1979 Pułkownik John Flood (gościnnie)
7.2 1978 Pułkownik John Flood (gościnnie)
7.0 1973 Pułkownik John Flood (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grainger Hines filmy Grainger Hines najlepsze filmy Grainger Hines zdjęcia Grainger Hines galeria Grainger Hines biografia Grainger Hines nominacje Grainger Hines nagrody i wyróżnienia Grainger Hines filmografia Grainger Hines aktor Grainger Hines reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.