Graham Shiels
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Liam (gościnnie)
0.0 2009 Liam (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Liam (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Oficer Tom Rowley (gościnnie)
8.0 2007 Liam (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Liam (gościnnie)
8.2 2006 Liam (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Liam (gościnnie)
7.5 2005 Liam (gościnnie)
7.3 2004 Quentin Oswego (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Liam (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Liam (gościnnie)
6.1
Życie kobiety niemoralnej
This Girl's Life
2003 Liam (gościnnie)
7.8 2002 Liam (gościnnie)
7.3 2002 Michael Galliver (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Liam (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Liam (gościnnie)
4.7 1998 Liam (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Liam (gościnnie)
7.0 1995 Liam (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Graham Shiels filmy Graham Shiels najlepsze filmy Graham Shiels zdjęcia Graham Shiels galeria Graham Shiels biografia Graham Shiels nominacje Graham Shiels nagrody i wyróżnienia Graham Shiels filmografia Graham Shiels aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.