Graham McTavish
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Sierżant (gościnnie)
7.9
Hobbit: Niezwykła podróż
The Hobbit: An Unexpected Journey
2012 Dwalin
6.5 2011 Sierżant (gościnnie)
8.3 2010 Sierżant (gościnnie)
7.3 2010 Sierżant (gościnnie)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Sierżant (gościnnie)
6.3 2010 Sierżant (gościnnie)
7.2
W nurcie życia
Middle Men
2009 Sierżant (gościnnie)
6.3
Hooligans 2: Do ostatniej krwi
Green Street 2: Stand Your Ground
2009 Sierżant (gościnnie)
7.8 2008 Sierżant (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Sierżant (gościnnie)
8.5 2007 Sierżant (gościnnie)
7.5 2007 Sierżant (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Ferguson (gościnnie)
6.7
Cesarstwo
Empire
2005 Sierżant (gościnnie)
8.1
Rzym
Rome
2005 Urbo (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Sierżant (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Sierżant (gościnnie)
7.7
Prawo Murphy'ego
Murphy's Law
2003 Sierżant (gościnnie)
5.5 2003 Sierżant (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sierżant (gościnnie)
6.4 2002 Sierżant (gościnnie)
8.2 2002 Sierżant (gościnnie)
6.8 1992 Sierżant (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Sierżant (gościnnie)
7.0
Eryk wiking
Erik the Viking
1989 Sierżant (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Sierżant (gościnnie)
7.6 1984 Sierżant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Graham McTavish filmy Graham McTavish najlepsze filmy Graham McTavish zdjęcia Graham McTavish galeria Graham McTavish biografia Graham McTavish nominacje Graham McTavish nagrody i wyróżnienia Graham McTavish filmografia Graham McTavish aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.