Graham Crowden
Data urodzenia: 1922-11-30
Miejsce urodzenia: 2010-10-19
Stan cywilny: Edynburg, Szkocja, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2001 Markiz Auld Reekie
1.0 2001 Profesor MacLewton (gościnnie)
6.5
Don Kichot
Don Quixote
2000 Montesino
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Elderly Elf
8.3 1998 Lord Bareacres
8.0
Muzyka duszy
Soul Music
1997 Mustrum Ridcully
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Reggie Barton (gościnnie)
0.0 1994 Profesor Pollux
0.0 1990 Tom Ballard
10.0 1990 Sir Henry Ancred (gościnnie)
5.5 1986 Doktor Jock McCannon
7.6
Pożegnanie z Afryką
Out of Africa
1985 Lord Belfield
10.0 1985 Dyrektor / Lipetkin
10.0 1985 Lord Chancellor
0.0 1985 Admirał Cranshaw (gościnnie)
10.0 1985 Dyrektor / Lipetkin
0.0 1983 Theodotus
9.2 1983 Pułkownik Kingston-Bruce (gościnnie)
7.2 1982 Sędzia Hate (gościnnie)
0.0 1980 Horace
0.0 1977 Sir Arthur Rumbold(gościnnie)
0.0 1977 Dr Sondeberg(gościnnie)
8.7 1977 Minister (gościnnie)
5.5 1976 Minister (gościnnie)
0.0 1974 Pułkownik James Bohun (gościnnie)
7.0
Odsiadka
Porridge
1973 Lekarz więzienny (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
9.0 1971 Feldkirchner
6.6
Szczeble kariery Michaela Rimmera
Rise and Rise of Michael Rimmer, The
1970
0.0 1970 Bill Marsh
7.6 1970 Francuz (gościnnie)
0.0 1969 Wielebny Harker (gościnnie)
8.4 1965 Wujek Merry (gościnnie)
7.0 1964 Braithwaite (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Soldeed (gościnnie)
0.0 1961 Edward Cruickshank
0.0 1958 Mike Mott
0.0 1957 Pan Pyke
8.5 1955 Braciszek Dennis (gościnnie)
4.7 1955 Gerald Drake (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Graham Crowden filmy Graham Crowden najlepsze filmy Graham Crowden zdjęcia Graham Crowden galeria Graham Crowden biografia Graham Crowden nominacje Graham Crowden nagrody i wyróżnienia Graham Crowden filmografia Graham Crowden aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.