Graham Beckel
Data urodzenia: 1949-12-22
Miejsce urodzenia: Old Lyme, Connecticut, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Jim Johnson (gościnnie)
7.7 2009 Wuj Teddy (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Jim Johnson (gościnnie)
7.3 2007 Jim Johnson (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Hal Sanders (gościnnie)
7.6
Ryzykanci
Eyes
2005 Jim Johnson (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Jim Johnson (gościnnie)
8.0 2004 Jim Johnson (gościnnie)
7.3 2004 Telly Gines (gościnnie)
7.5 2002 Kapitan Bill Gibbard (gościnnie)
7.3 2001 Jim Johnson (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Jim Johnson (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Carl Williman (gościnnie)
6.8 2000 Jim Johnson (gościnnie)
6.5 2000 Jim Johnson (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Jim Johnson (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Kapitan Hendricks (2006) (gościnnie)
7.4
Diamentowa afera
Blue Streak
1999 Jim Johnson (gościnnie)
7.3
Prawdziwa zbrodnia
True Crime
1999 Jim Johnson (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Jim Johnson (gościnnie)
8.4 1999 Jim Johnson (gościnnie)
9.0 1999 Jim Johnson (gościnnie)
6.7
Czarny pies
Black Dog
1998 Jim Johnson (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Jim Johnson (gościnnie)
7.6
Tajemnice Los Angeles
L.A. Confidential
1997 Jim Johnson (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Jim Johnson (gościnnie)
7.5 1997 Jim Johnson (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Jim Johnson (gościnnie)
7.8
Zostawić Las Vegas
Leaving Las Vegas
1995 Jim Johnson (gościnnie)
7.2
Jennifer 8
Jennifer Eight
1992 Jim Johnson (gościnnie)
8.7 1991 Jim Johnson (gościnnie)
7.5 1991 Jim Johnson (gościnnie)
6.1
Droga do domu
Lost Angels
1989 Jim Johnson (gościnnie)
7.7 1989 Jim Johnson (gościnnie)
7.0
Samotny w obliczu prawa
True Believer
1989 Jim Johnson (gościnnie)
5.0
Ameryka
Amerika
1987 Jim Johnson (gościnnie)
5.7 1986 Jim Johnson (gościnnie)
6.3 1985 Jim Johnson (gościnnie)
6.4 1985 Jim Johnson (gościnnie)
7.5 1985 Jim Johnson (gościnnie)
7.0
Siódma Aleja
Seventh Avenue
1977 Jim Johnson (gościnnie)
0.0

0 Jim Johnson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Graham Beckel filmy Graham Beckel najlepsze filmy Graham Beckel zdjęcia Graham Beckel galeria Graham Beckel biografia Graham Beckel nominacje Graham Beckel nagrody i wyróżnienia Graham Beckel filmografia Graham Beckel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.