Götz Otto
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2012 Walter
6.0
Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości
Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté
2012 Yadutaf
7.2
Atlas chmur
Cloud Atlas
2012 Kłąb
7.7
Święty Augustyn
Sant'Agostino
2010 Walter
7.9
Filary Ziemi
The Pillars of the Earth
2010 Walter
8.1
Filary Ziemi
Pillars of the Earth, The
2009 Walter
10.0 2004 Walter
0.0 2002 Walter
0.0 2001 Walter
7.0 1978 Walter

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Götz Otto filmy Götz Otto najlepsze filmy Götz Otto zdjęcia Götz Otto galeria Götz Otto biografia Götz Otto nominacje Götz Otto nagrody i wyróżnienia Götz Otto filmografia Götz Otto aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.