Gordon Rollings
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 1980 Rybak
0.0 1979 Stara Ned
8.0 1979 Pan Bake (gościnnie)
7.4
Różowa Pantera kontratakuje
Pink Panther Strikes Again, The
1976 Mieszkaniec
8.1 1976 Bridlington (gościnnie)
0.0 1972 Malarz na drodze
10.0 1971 Gordon (gościnnie)
5.5 1967 Luigi (gościnnie)
8.4 1965 Gawędziarz (gościnnie)
8.6 1962 Peach (1962) / Reynolds (1964) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Lucien (1963) (gościnnie)
5.5 1960 Charlie Moffit (1964-1965)
0.0 1959 Komik / Listonosz / Ralph (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gordon Rollings filmy Gordon Rollings najlepsze filmy Gordon Rollings zdjęcia Gordon Rollings galeria Gordon Rollings biografia Gordon Rollings nominacje Gordon Rollings nagrody i wyróżnienia Gordon Rollings filmografia Gordon Rollings aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.