Gordon Kane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 Dave (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 John Kibble (gościnnie)
6.8 1992 Penrice (gościnnie)
7.2 1982 Właściciel sklepu (gościnnie)
8.0 1979 Saper Gordon Mulley
0.0 1976 Jock(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gordon Kane filmy Gordon Kane najlepsze filmy Gordon Kane zdjęcia Gordon Kane galeria Gordon Kane biografia Gordon Kane nominacje Gordon Kane nagrody i wyróżnienia Gordon Kane filmografia Gordon Kane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.