Gordon Greene
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Bob Swall (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Bob Swall (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5 2007 Bob Swall (gościnnie)
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Bob Swall (gościnnie)
7.6 1984 Bob Swall (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gordon Greene filmy Gordon Greene najlepsze filmy Gordon Greene zdjęcia Gordon Greene galeria Gordon Greene biografia Gordon Greene nominacje Gordon Greene nagrody i wyróżnienia Gordon Greene filmografia Gordon Greene aktor Gordon Greene scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.