Googy Gress
Data urodzenia: żona Clari

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Cabbie (gościnnie)
6.9
Kobiety pragną bardziej
He's Just Not That Into You
2009 Cabbie (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Cabbie (gościnnie)
7.0 2007 Cabbie (gościnnie)
8.1 2007 Cabbie (gościnnie)
6.0 2001 Cabbie (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Cabbie (gościnnie)
7.4
Diamentowa afera
Blue Streak
1999 Cabbie (gościnnie)
6.7 1999 Cabbie (gościnnie)
7.0 1999 Cabbie (gościnnie)
7.6 1998 Cabbie (gościnnie)
7.6
Pocałunek Judasza
Judas Kiss
1998 Cabbie (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Cabbie (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Cabbie (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Cabbie (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Cabbie (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Cabbie (gościnnie)
7.6 1995 Cabbie (gościnnie)
7.6 1995 Cabbie (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Cabbie (gościnnie)
6.8 1993 Cabbie (gościnnie)
6.4 1985 Cabbie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Googy Gress filmy Googy Gress najlepsze filmy Googy Gress zdjęcia Googy Gress galeria Googy Gress biografia Googy Gress nominacje Googy Gress nagrody i wyróżnienia Googy Gress filmografia Googy Gress aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.