Gonzalo Menendez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Stuart (gościnnie)
8.0
Mroczny Rycerz powstaje
Dark Knight Rises, The
2012 Policjant w studzience
6.5 2012 Hernando
6.5 2012 Hernando
7.3 2010 Stuart (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Stuart (gościnnie)
8.8 2008 Detektyw Kalanchoe (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 LJ Keeling (gościnnie)
7.1 2007 Stuart (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Stuart (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Stuart (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Chris Markham (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Stuart (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Stuart (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Stuart (gościnnie)
7.3 2004 Gus Drood (gościnnie)
7.8 2003 Stuart (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Stuart (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Stuart (gościnnie)
7.3 2002 Clavo Cruz (gościnnie)
8.0 2001 Stuart (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Stuart (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Stuart (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Stuart (gościnnie)
8.1 1996 Stuart (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Stuart (gościnnie)
7.7 1995 Stuart (gościnnie)
7.0 1995 Stuart (gościnnie)
7.6 1993 Stuart (gościnnie)
7.3 1990 Stuart (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gonzalo Menendez filmy Gonzalo Menendez najlepsze filmy Gonzalo Menendez zdjęcia Gonzalo Menendez galeria Gonzalo Menendez biografia Gonzalo Menendez nominacje Gonzalo Menendez nagrody i wyróżnienia Gonzalo Menendez filmografia Gonzalo Menendez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.