Glória Menezes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2008 (gościnnie) (ona sama)
8.0 2008 Irene Fontini
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Lalinha
0.0 2004 Camila Matarazzo
7.2
Barwy grzechu
Da Cor do Pecado
2004 Kiki
3.0 2004 Laura de Andrade e Couto (2004)
10.0 2002 Zoroastra
8.5 2001 Dona Coló
5.0 1996 Stela
0.0 1995 Julia Braga
0.0 1992 Bárbara 'Baby' Silveira Bueno
0.0 1990 Laurinha Figueroa
0.0 1987 Rosemere
0.0 1983 Roberta Leone
0.0 1981 Jordana
0.0 1979 Ana Preta
0.0 1977 Leila Lombardi/Rosana
0.0 1971 Esther
0.0 1970 Lara/Diana/Márcia
0.0 1966 Cristina Ramalho
0.0 1965 Cecília

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Glória Menezes filmy Glória Menezes najlepsze filmy Glória Menezes zdjęcia Glória Menezes galeria Glória Menezes biografia Glória Menezes nominacje Glória Menezes nagrody i wyróżnienia Glória Menezes filmografia Glória Menezes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.