Gloria Garayua
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Sanitariuszka Laurie (gościnnie)
8.3 2011 Sanitariuszka Laurie (gościnnie)
6.6 2010 Stażystka Graciella
7.6 2009 Stażystka Graciella
7.7 2009 Jesse, kelnerka (gościnnie)
8.1 2007 Stażystka Graciella
7.5
Trawka
Weeds
2005 Reyna (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Stażystka Graciella
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 30-letnia Celia Solis (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Stażystka Graciella
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Stażystka Graciella
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Agnes (gościnnie)
7.6 1993 Stażystka Graciella
0.0

0 Stażystka Graciella

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gloria Garayua filmy Gloria Garayua najlepsze filmy Gloria Garayua zdjęcia Gloria Garayua galeria Gloria Garayua biografia Gloria Garayua nominacje Gloria Garayua nagrody i wyróżnienia Gloria Garayua filmografia Gloria Garayua aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.