Gloria Cromwell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1995 Maria (1996)
10.0 1990 Pani Heffner (gościnnie)
7.2
Wojna państwa Rose
War of the Roses, The
1989 Pani Marshall
7.2 1989 Kobieta (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Psychiczny (1989) (gościnnie)
5.7 1986 Vivian Craig (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Gloria (1991) (gościnnie)
7.5 1985 Włascicielka ziemska (gościnnie)
7.6 1984 (gościnnie)
7.3 1984 Janet Franklin (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Anna Gunerson (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Sędzia Duretto (gościnnie)
8.4 1975 Georgia Rothchild

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gloria Cromwell filmy Gloria Cromwell najlepsze filmy Gloria Cromwell zdjęcia Gloria Cromwell galeria Gloria Cromwell biografia Gloria Cromwell nominacje Gloria Cromwell nagrody i wyróżnienia Gloria Cromwell filmografia Gloria Cromwell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.