Glenne Headly
Data urodzenia: 1955-03-13
Miejsce urodzenia: New London, Connecticut, USA
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. John Malkovich (02.08.1982 - 01.01.1988, rozwód); 2. Byron McCulloch (od 25.08.1993), syn (ur. 1997)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2009 Elizabeth (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Elizabeth (gościnnie)
7.5 2002 Karen Stottlemeyer (gościnnie)
7.7
Jak to dziewczyny
Girl Thing, A
2001 Elizabeth (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Elizabeth (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Viviana Conway (gościnnie)
5.7
Śniadanie mistrzów
Breakfast of Champions
1999 Elizabeth (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Elizabeth (gościnnie)
7.3 1998 Elizabeth (gościnnie)
6.0
Brawo, bis!
Encore! Encore!
1998 Elizabeth (gościnnie)
7.2 1993 Elizabeth (gościnnie)
6.8 1993 Elizabeth (gościnnie)
6.5
Motywy zbrodni
Mortal Thoughts
1991 Elizabeth (gościnnie)
2.0
Wyspa miłości
Grand Isle
1991 Elizabeth (gościnnie)
8.8
Na południe od Brazos
Lonesome Dove
1989 Elizabeth (gościnnie)
6.8
Dom na papierze
Paperhouse
1988 Elizabeth (gościnnie)
5.2
Anglik w Nowym Jorku
Stars and Bars
1988 Elizabeth (gościnnie)
6.8
Mężczyzna idealny
Making Mr. Right
1987 Elizabeth (gościnnie)
5.9 1987 Elizabeth (gościnnie)
7.5
Purpurowa róża z Kairu
Purple Rose of Cairo, The
1985 Elizabeth (gościnnie)
0.0

0 Elizabeth (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Glenne Headly filmy Glenne Headly najlepsze filmy Glenne Headly zdjęcia Glenne Headly galeria Glenne Headly biografia Glenne Headly nominacje Glenne Headly nagrody i wyróżnienia Glenne Headly filmografia Glenne Headly aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.