Glenn Morshower
Data urodzenia: 1959-04-24
Miejsce urodzenia: Dallas, Teksas, USA
Stan cywilny: żona Carolyn (od 30.12.1978), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Walter (gościnnie)
7.5
X-Men: Pierwsza klasa
X-Men: First Class
2011 Walter (gościnnie)
6.0
Opętani
Crazies, The
2010 Walter (gościnnie)
0.0 2010 Walter (gościnnie)
7.2 2010 Walter (gościnnie)
6.3
Człowiek, który gapił się na kozy
Men Who Stare at Goats, The
2009 Walter (gościnnie)
1.0 2009 Walter (gościnnie)
7.0 2009 Walter (gościnnie)
7.2 2009 Walter (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Pułkownik Gorman (gościnnie)
8.3 2006 Walter (gościnnie)
7.2
Good Night and Good Luck
Good Night, and Good Luck.
2005 Walter (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Pułkownik Bob Reid (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Walter (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Walter (gościnnie)
8.0 2004 (gościnnie)
7.8 2004 Walter (gościnnie)
5.0 2003 Walter (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Walter (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Walter (gościnnie)
7.5 2002 Martin Willowby (gościnnie)
7.3 2001 Walter (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Walter (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Walter (gościnnie)
7.3 2001 Walter (gościnnie)
7.6 2001 Walter (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Walter (gościnnie)
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Walter (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Walter (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Szeryf Brian Mobley (gościnnie)
9.1 1999 Walter (gościnnie)
8.0
Ryzykowna Gra
Harsh Realm
1999 Walter (gościnnie)
9.0 1999 Walter (gościnnie)
7.0 1999 Walter (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Walter (gościnnie)
7.0 1999 Walter (gościnnie)
7.4
Kruk: Droga do nieba
Crow: Stairway to Heaven, The
1998 Walter (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Walter (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Walter (gościnnie)
6.4 1997 Walter (gościnnie)
6.5 1997 Walter (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Walter (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Walter (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Walter (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Walter (gościnnie)
7.0 1996 Walter (gościnnie)
6.8 1996 Walter (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Walter (gościnnie)
7.6 1995 Walter (gościnnie)
7.0 1995 Walter (gościnnie)
6.7
Dzika rzeka
River Wild, The
1994 Walter (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Walter (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Walter (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Walter (gościnnie)
7.6 1993 Walter (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Aaron Starkey (gościnnie)
7.1
Tango i Cash
Tango & Cash
1989 Walter (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Walter (gościnnie)
5.7 1989 Walter (gościnnie)
5.5 1987 Walter (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Walter (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Walter (gościnnie)
5.5 1981 Walter (gościnnie)
8.5 1979 Walter (gościnnie)
5.7 1978 Walter (gościnnie)
0.0

0 Walter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Glenn Morshower filmy Glenn Morshower najlepsze filmy Glenn Morshower zdjęcia Glenn Morshower galeria Glenn Morshower biografia Glenn Morshower nominacje Glenn Morshower nagrody i wyróżnienia Glenn Morshower filmografia Glenn Morshower aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.