Glenn Ennis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Demon służący Lilth (gościnnie)
5.7 2009 Demon służący Lilth (gościnnie)
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Demon służący Lilth (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Demon służący Lilth (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Demon służący Lilth (gościnnie)
7.6
Samotni Strzelcy
Lone Gunmen, The
2001 Demon służący Lilth (gościnnie)
7.2 2001 Zero (gościnnie)
7.3 2000 Demon służący Lilth (gościnnie)
7.0 1998 Demon służący Lilth (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Demon służący Lilth (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Glenn Ennis filmy Glenn Ennis najlepsze filmy Glenn Ennis zdjęcia Glenn Ennis galeria Glenn Ennis biografia Glenn Ennis nominacje Glenn Ennis nagrody i wyróżnienia Glenn Ennis filmografia Glenn Ennis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.