Glen Vernon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 1992 Gerard Panzarella (gościnnie)
8.5 1986 Dziadek Johnson (gościnnie)
5.7 1986 (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Charles (1992) (gościnnie)
7.6 1984 Mężczyzna (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Ksiądz (gościnnie)
8.2 1981 Strażnik nocny (gościnnie)
5.5 1974 Stróż prawa
7.7 1968 Policjant
6.3 1967 Carpenter (gościnnie)
7.9 1963 Oszust (gościnnie)
8.1
Śniadanie u Tiffany'ego
Breakfast at Tiffany's
1961 Reporter(niewymieniony w czołówce)
5.8 1954 Glenn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Glen Vernon filmy Glen Vernon najlepsze filmy Glen Vernon zdjęcia Glen Vernon galeria Glen Vernon biografia Glen Vernon nominacje Glen Vernon nagrody i wyróżnienia Glen Vernon filmografia Glen Vernon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.