Glen Murphy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Tony
0.0 2009 Rick White
5.0 2009 Tommy
8.4 1997 Alan Rothman
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Frank Bishop (gościnnie)
6.0 1988 George Green (1988-2002)
0.0 1983 Terry
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Dibber (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Glen Murphy filmy Glen Murphy najlepsze filmy Glen Murphy zdjęcia Glen Murphy galeria Glen Murphy biografia Glen Murphy nominacje Glen Murphy nagrody i wyróżnienia Glen Murphy filmografia Glen Murphy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.