Gisele Bündchen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2003 (gościnnie) (ona sama)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 (gościnnie) (ona sama)
7.4 1997 (gościnnie) (ona sama)
6.4 1997 (gościnnie) (ona sama)
8.0 1996 (gościnnie) (ona sama)
1.0 1993 (gościnnie) (ona sama)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gisele Bündchen filmy Gisele Bündchen najlepsze filmy Gisele Bündchen zdjęcia Gisele Bündchen galeria Gisele Bündchen biografia Gisele Bündchen nominacje Gisele Bündchen nagrody i wyróżnienia Gisele Bündchen filmografia Gisele Bündchen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.