Gisela Hahn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1997 Ingrid Ehlers
0.0 1993
0.0 1989 Pani Berard
0.0 1982 Katja
7.0 1978 (gościnnie)
4.0 1971 Lupito
0.0 1968
6.8
Karuzela miłości
Liebeskarussell, Das
1965

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gisela Hahn filmy Gisela Hahn najlepsze filmy Gisela Hahn zdjęcia Gisela Hahn galeria Gisela Hahn biografia Gisela Hahn nominacje Gisela Hahn nagrody i wyróżnienia Gisela Hahn filmografia Gisela Hahn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.