Ginger Kroll
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Clista (gościnnie)
0.0 2011 Clista (gościnnie)
0.0 2010 Clista (gościnnie)
7.3 2009 Clista (gościnnie)
7.4 2009 Clista (gościnnie)
0.0 2009 Clista (gościnnie)
0.0 2008 Clista (gościnnie)
7.5
Powiedz, że mnie kochasz
Tell Me You Love Me
2007 Clista (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Clista (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ginger Kroll filmy Ginger Kroll najlepsze filmy Ginger Kroll zdjęcia Ginger Kroll galeria Ginger Kroll biografia Ginger Kroll nominacje Ginger Kroll nagrody i wyróżnienia Ginger Kroll filmografia Ginger Kroll aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.