Gina Torres
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Bree (gościnnie)
8.3 2011 Jessica Pearson
7.2 2010 Bree (gościnnie)
7.4 2009 Bree (gościnnie)
7.7
Pamiętniki wampirów
The Vampire Diaries
2009 Bree (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Gabriela Abrams (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Bree (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Bree (gościnnie)
7.9
Impas
Standoff
2006 Bree (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Bree (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Doktor Toni Ezralow (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Bree (gościnnie)
7.3
Matrix Reaktywacja
Matrix Reloaded, The
2003 Bree (gościnnie)
8.2 2002 Bree (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Bree (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Bree (gościnnie)
7.6 2001 Bree (gościnnie)
6.5 2000 Bree (gościnnie)
7.6 1999 Bree (gościnnie)
6.0
Brawo, bis!
Encore! Encore!
1998 Bree (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Bree (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Bree (gościnnie)
6.9
Usłane różami
Bed of Roses
1996 Bree (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Bree (gościnnie)
6.6
Herkules
Hercules: The Legendary Journeys
1995 Bree (gościnnie)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 Bree (gościnnie)
7.1 1994 Bree (gościnnie)
7.6 1993 Bree (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gina Torres filmy Gina Torres najlepsze filmy Gina Torres zdjęcia Gina Torres galeria Gina Torres biografia Gina Torres nominacje Gina Torres nagrody i wyróżnienia Gina Torres filmografia Gina Torres aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.