Gina Rovere
Data urodzenia: 1935-05-05
Miejsce urodzenia: Rzym, Włochy

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2006 Elvira (gościnnie)
8.4
Życie jest piękne
Vita è bella, La
1997 Dora
7.0 1997 Luisona (gościnnie)
7.1
Paragraf 22
Catch-22
1970 Prostytutka Nately'ego
2.0 1964 Elisa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gina Rovere filmy Gina Rovere najlepsze filmy Gina Rovere zdjęcia Gina Rovere galeria Gina Rovere biografia Gina Rovere nominacje Gina Rovere nagrody i wyróżnienia Gina Rovere filmografia Gina Rovere aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.