Gina Philips
Data urodzenia: 1970-05-10
Miejsce urodzenia: Miami Beach, Floryda, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2005 Raina Krell (2002) (gościnnie)
6.2 2004 Raina Krell (2002) (gościnnie)
7.3 2004 Maddie Harris (gościnnie)
7.5 2002 Brandy Barber (gościnnie)
6.4
Bez wyjścia
Nailed
2001 Raina Krell (2002) (gościnnie)
7.6 2000 Raina Krell (2002) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Raina Krell (2002) (gościnnie)
8.2 1998 Raina Krell (2002) (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Raina Krell (2002) (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Raina Krell (2002) (gościnnie)
7.5 1997 Raina Krell (2002) (gościnnie)
7.7 1995 Raina Krell (2002) (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Raina Krell (2002) (gościnnie)
7.3 1991 Raina Krell (2002) (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Raina Krell (2002) (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Raina Krell (2002) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gina Philips filmy Gina Philips najlepsze filmy Gina Philips zdjęcia Gina Philips galeria Gina Philips biografia Gina Philips nominacje Gina Philips nagrody i wyróżnienia Gina Philips filmografia Gina Philips aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.