Gina Holden
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Haley Collins (gościnnie)
8.3 2011 Monica Eton (gościnnie)
0.0 2010 Haley Collins (gościnnie)
5.7
Piła 3D
Saw 3D
2010 Haley Collins (gościnnie)
7.9
Druga szansa
Life Unexpected
2010 Haley Collins (gościnnie)
5.8
Miłość w Seattle
Love Happens
2009 Haley Collins (gościnnie)
5.4 2009 Haley Collins (gościnnie)
7.6
Wyspa Harpera
Harper's Island
2009 Haley Collins (gościnnie)
7.8 2008 Kate Hicks (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Haley Collins (gościnnie)
5.6 2007 Haley Collins (gościnnie)
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Haley Collins (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Haley Collins (gościnnie)
8.0
Instynkt mordercy
Killer Instinct
2005 Haley Collins (gościnnie)
8.6 2005 Haley Collins (gościnnie)
7.6
Burmistrz Da Vinci
Da Vinci's City Hall
2005 Haley Collins (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Haley Collins (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Haley Collins (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Haley Collins (gościnnie)
7.2 2001 Patricia Swan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gina Holden filmy Gina Holden najlepsze filmy Gina Holden zdjęcia Gina Holden galeria Gina Holden biografia Gina Holden nominacje Gina Holden nagrody i wyróżnienia Gina Holden filmografia Gina Holden aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.