Gina Gallego
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Doktor Martha Nutig (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0 2011 Dr Aguilar (gościnnie)
8.3 2011 Doktor Martha Nutig (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
0.0 2010 Lucia Torres (gościnnie)
7.0 2009 Lucia Torres (gościnnie)
8.3 2006 Lucia Torres (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Lucia Torres (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Lucia Torres (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Lucia Torres (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Lucia Torres (gościnnie)
8.0 2002 Lucia Torres (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Lucia Torres (gościnnie)
9.0 1996 Lucia Torres (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Lucia Torres (gościnnie)
10.0 1995 Lucia Torres (gościnnie)
7.0 1995 Lucia Torres (gościnnie)
7.6 1993 Lucia Torres (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Lucia Torres (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Lucia Torres (gościnnie)
7.3 1990 Lucia Torres (gościnnie)
7.4 1990 Lucia Torres (gościnnie)
7.2
Pokolenia
Generations
1989 Lucia Torres (gościnnie)
9.0
Stan zagrożenia
Supercarrier
1988 Lucia Torres (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Lucia Torres (gościnnie)
5.6 1984 Lucia Torres (gościnnie)
5.5 1984 Lucia Torres (gościnnie)
9.0 1983 Lucia Torres (gościnnie)
5.5 1983 Lucia Torres (gościnnie)
10.0 1983 Lucia Torres (gościnnie)
7.6 1982 Lucia Torres (gościnnie)
6.2 1982 Lucia Torres (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Lucia Torres (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Lucia Torres (gościnnie)
7.0 1981 Lucia Torres (gościnnie)
8.4 1979 Lucia Torres (gościnnie)
6.2 1979 Lucia Torres (gościnnie)
7.2 1978 Lucia Torres (gościnnie)
7.0 1978 Lucia Torres (gościnnie)
0.0

0 Lucia Torres (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gina Gallego filmy Gina Gallego najlepsze filmy Gina Gallego zdjęcia Gina Gallego galeria Gina Gallego biografia Gina Gallego nominacje Gina Gallego nagrody i wyróżnienia Gina Gallego filmografia Gina Gallego aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.