Gillian Lewis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1979 Jane Radlet
0.0 1976 Jennett(gościnnie)
0.0 1970 Pani Beard
0.0 1969 Miss Belman
0.0 1969 Julia Howarth (gościnnie)
7.7 1966 Prezenterka telewizyjna(niewymieniony w czołówce)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Laura Burford (1965) (gościnnie)
7.6 1955 Żona Petera

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gillian Lewis filmy Gillian Lewis najlepsze filmy Gillian Lewis zdjęcia Gillian Lewis galeria Gillian Lewis biografia Gillian Lewis nominacje Gillian Lewis nagrody i wyróżnienia Gillian Lewis filmografia Gillian Lewis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.