Gilette Barbier
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2009 Pani Hartl
9.0 1977 Sędziwa dama L'avocat (segment "2 + 2 = 4)
0.0 1977 Babunia Arthura (gościnnie)
0.0 1973 Soeur Marmotte
0.0 1973 Piękna matka
7.2
Panie na Mogadorze
Gens de Mogador, Les
1972 Pierroune

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gilette Barbier filmy Gilette Barbier najlepsze filmy Gilette Barbier zdjęcia Gilette Barbier galeria Gilette Barbier biografia Gilette Barbier nominacje Gilette Barbier nagrody i wyróżnienia Gilette Barbier filmografia Gilette Barbier aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.