Gildart Jackson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 James Smith (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Janus (gościnnie)
7.9 2003 Król Artur (gościnnie)
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Chris Pickman / Podwładny (ang. głos)
7.0 1999 Jackson Palmer (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Gideon (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gildart Jackson filmy Gildart Jackson najlepsze filmy Gildart Jackson zdjęcia Gildart Jackson galeria Gildart Jackson biografia Gildart Jackson nominacje Gildart Jackson nagrody i wyróżnienia Gildart Jackson filmografia Gildart Jackson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.