Gilbert Gottfried
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2009 Komik (2003) (gościnnie)
7.6 2009 Komik (2003) (gościnnie)
6.0 2008 Komik (2003) (gościnnie)
5.0 2006 Komik (2003) (gościnnie)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Komik (2003) (gościnnie)
8.2 2005 Komik (2003) (gościnnie)
8.5 2004 Komik (2003) (gościnnie)
8.5 2003 Komik (2003) (gościnnie)
9.0 2003 Komik (2003) (gościnnie)
6.7
Cyberłowcy
Cyberchase
2002 Komik (2003) (gościnnie)
7.2 2002 Komik (2003) (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Komik (2003) (gościnnie)
7.7 2000 Komik (2003) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Komik (2003) (gościnnie)
8.4 1999 Komik (2003) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Koń (głos) (gościnnie)
4.7 1998 Komik (2003) (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Komik (2003) (gościnnie)
6.9 1998 Komik (2003) (gościnnie)
7.4 1996 Komik (2003) (gościnnie)
7.7 1996 Komik (2003) (gościnnie)
4.5 1995 Komik (2003) (gościnnie)
5.5 1995 Komik (2003) (gościnnie)
10.0 1995 Komik (2003) (gościnnie)
10.0 1995 Komik (2003) (gościnnie)
7.4
Alladyn
Aladdin
1994 Komik (2003) (gościnnie)
3.2 1993 Komik (2003) (gościnnie)
7.0 1993 Komik (2003) (gościnnie)
6.2
Autostrada do piekła
Highway to Hell
1991 Komik (2003) (gościnnie)
6.6 1991 Komik (2003) (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Komik (2003) (gościnnie)
7.7
Czy boisz się ciemności?
Are You Afraid of the Dark?
1991 Komik (2003) (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Komik (2003) (gościnnie)
9.5 1989 Komik (2003) (gościnnie)
5.2
Balanga na autostradzie
Never on Tuesday
1988 Komik (2003) (gościnnie)
6.0 1988 Komik (2003) (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 (gościnnie) (on sam)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Komik (2003) (gościnnie)
9.0 1984 Komik (2003) (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Komik (2003) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gilbert Gottfried filmy Gilbert Gottfried najlepsze filmy Gilbert Gottfried zdjęcia Gilbert Gottfried galeria Gilbert Gottfried biografia Gilbert Gottfried nominacje Gilbert Gottfried nagrody i wyróżnienia Gilbert Gottfried filmografia Gilbert Gottfried aktor Gilbert Gottfried scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.