Gil Glasgow
Data urodzenia: San Juan,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Urzędnik sądowy (gościnnie)
7.8 2007 Ochroniarz (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Urzędnik sądowy (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Mężczyzna (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Urzędnik sądowy (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Urzędnik sądowy (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Urzędnik sądowy (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Urzędnik sądowy (gościnnie)
7.0
Północ - Południe III
Heaven & Hell: North & South, Book III
1994 Urzędnik sądowy (gościnnie)
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Urzędnik sądowy (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Urzędnik sądowy (gościnnie)
6.5
Pełnia księżyca w Blue Water
Full Moon in Blue Water
1988 Urzędnik sądowy (gościnnie)
5.7 1978 Urzędnik sądowy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gil Glasgow filmy Gil Glasgow najlepsze filmy Gil Glasgow zdjęcia Gil Glasgow galeria Gil Glasgow biografia Gil Glasgow nominacje Gil Glasgow nagrody i wyróżnienia Gil Glasgow filmografia Gil Glasgow aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.