Gibson Frazier
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2009 Mitchell Tambor (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Mitchell Tambor (gościnnie)
0.0 2008 Mitchell Tambor (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Mitchell Tambor (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Mitchell Tambor (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Mitchell Tambor (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Mitchell Tambor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gibson Frazier filmy Gibson Frazier najlepsze filmy Gibson Frazier zdjęcia Gibson Frazier galeria Gibson Frazier biografia Gibson Frazier nominacje Gibson Frazier nagrody i wyróżnienia Gibson Frazier filmografia Gibson Frazier aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.