Gianni Russo
Data urodzenia: 1943-12-12
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Gavin Smallhouse (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Gavin Smallhouse (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Gavin Smallhouse (gościnnie)
8.8 1997 Gavin Smallhouse (gościnnie)
5.8
Striptiz
Striptease
1996 Gavin Smallhouse (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Gavin Smallhouse (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Gavin Smallhouse (gościnnie)
7.2
Szukając sprawiedliwości
Out for Justice
1991 Gavin Smallhouse (gościnnie)
7.3
Szukając sprawiedliwości
Out for Justice
1991 Gavin Smallhouse (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Gavin Smallhouse (gościnnie)
6.5
Nowicjusz
Freshman, The
1990 Gavin Smallhouse (gościnnie)
7.8 1989 Gavin Smallhouse (gościnnie)
7.8 1987 Gavin Smallhouse (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Gavin Smallhouse (gościnnie)
7.6 1984 Gavin Smallhouse (gościnnie)
7.1 1984 Gavin Smallhouse (gościnnie)
8.2
Zimowe zabójstwa
Winter Kills
1979 Gavin Smallhouse (gościnnie)
8.6
Ojciec chrzestny II
Godfather: Part II, The
1974 Gavin Smallhouse (gościnnie)
6.8 1974 Gavin Smallhouse (gościnnie)
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Gavin Smallhouse (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gianni Russo filmy Gianni Russo najlepsze filmy Gianni Russo zdjęcia Gianni Russo galeria Gianni Russo biografia Gianni Russo nominacje Gianni Russo nagrody i wyróżnienia Gianni Russo filmografia Gianni Russo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.