Giancarlo Esposito
Data urodzenia: 1958-04-26
Miejsce urodzenia: Kopenhaga, Dania
Stan cywilny: żona Joy McManigal (od 1995), 4 córki, m.in. Shayne (ur. 1997) i Kale (ur. 1998)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Przywódca Braga (gościnnie)
5.5 2012 Daramus Holiday
0.0 2011 Przywódca Braga (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Przywódca Braga (gościnnie)
7.7 2011 Magiczne Lustro / Dżin / Sidney Glass (gościnnie)
7.6
Dawno, dawno temu
Once Upon a Time
2011 Magiczne Lustro / Dżin / Sidney Glass (gościnnie)
6.5
Między światami
Rabbit Hole
2010 Przywódca Braga (gościnnie)
5.5 2009 Przywódca Braga (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Beau Hackman (gościnnie)
7.1
Detektyw Amsterdam
New Amsterdam
2008 Przywódca Braga (gościnnie)
8.8 2008 Gustavo "Gus" Fring
7.9 2008 Przywódca Braga (gościnnie)
8.2 2006 Przywódca Braga (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Przywódca Braga (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Richard Benoit (gościnnie)
7.6 2003 Przywódca Braga (gościnnie)
8.5
Życie ulicy
Street Time
2002 Przywódca Braga (gościnnie)
6.0 2002 Przywódca Braga (gościnnie)
7.3 2002 Przywódca Braga (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Przywódca Braga (gościnnie)
8.3 2000 Przywódca Braga (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Przywódca Braga (gościnnie)
8.0
Blues wielkiego miasta
Big City Blues
1999 Przywódca Braga (gościnnie)
7.2
Lulu na moście
Lulu on the Bridge
1998 Przywódca Braga (gościnnie)
7.6
Nic do stracenia
Nothing To Lose
1997 Przywódca Braga (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Przywódca Braga (gościnnie)
6.0 1996 Przywódca Braga (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Przywódca Braga (gościnnie)
7.7
Brooklyn Boogie
Blue in the Face
1995 Przywódca Braga (gościnnie)
8.0
Dym
Smoke
1995 Przywódca Braga (gościnnie)
6.7
Czekając na miłość
Waiting to Exhale
1995 Przywódca Braga (gościnnie)
8.1
Podejrzani
Usual Suspects, The
1995 Przywódca Braga (gościnnie)
7.9 1994 Przywódca Braga (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Przywódca Braga (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Przywódca Braga (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Przywódca Braga (gościnnie)
7.9
Upadłe anioły
Fallen Angels
1993 Przywódca Braga (gościnnie)
10.0 1993 Przywódca Braga (gościnnie)
7.0 1993 Przywódca Braga (gościnnie)
7.6 1993 Przywódca Braga (gościnnie)
6.5 1992 Przywódca Braga (gościnnie)
8.3 1992 Przywódca Braga (gościnnie)
7.0
Harley Davidson i Marlboro Man
Harley Davidson and the Marlboro Man
1991 Przywódca Braga (gościnnie)
7.1
Król Nowego Jorku
King of New York
1990 Przywódca Braga (gościnnie)
7.8
Czarny blues
Mo' Better Blues
1990 Przywódca Braga (gościnnie)
7.7
Rób co należy
Do the Right Thing
1989 Przywódca Braga (gościnnie)
6.4 1985 Przywódca Braga (gościnnie)
5.8
Niezwykłe zmiany w ostatniej chwili
Enormous Changes at the Last Minute
1983 Przywódca Braga (gościnnie)
7.3 1983 Przywódca Braga (gościnnie)
7.1 1981 Przywódca Braga (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Giancarlo Esposito filmy Giancarlo Esposito najlepsze filmy Giancarlo Esposito zdjęcia Giancarlo Esposito galeria Giancarlo Esposito biografia Giancarlo Esposito nominacje Giancarlo Esposito nagrody i wyróżnienia Giancarlo Esposito filmografia Giancarlo Esposito aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.