Gesche Tebbenhoff
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Pani Lilienthal
0.0 2002 Obrońca sądowy Eva Reetz(gościnnie)
0.0 2002 (gościnnie)
0.0 1999 Katrin König
4.0 1999 Susanne Sennert (gościnnie)
0.0 1998 (gościnnie)
0.0 1996 Kerstin Sprenger
0.0 1995 Alex Sommer (gościnnie)
10.0 1994 Petra Roth (gościnnie)
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Eva Stollberg (gościnnie)
2.0 1994 Anna Becker (gościnnie)
7.0 1978 Olga Krakauer / Sybille Brauer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gesche Tebbenhoff filmy Gesche Tebbenhoff najlepsze filmy Gesche Tebbenhoff zdjęcia Gesche Tebbenhoff galeria Gesche Tebbenhoff biografia Gesche Tebbenhoff nominacje Gesche Tebbenhoff nagrody i wyróżnienia Gesche Tebbenhoff filmografia Gesche Tebbenhoff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.